Oyunlarda Mouse İmleci Yavaşlama Sorunu

onur keskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Herkese iyi forumlar.
Sistemim:
İşlemci: İntel Core i5 6500 3.20 GHz / Anakart: MSI B150M GAMING PRO / Ekran Kartı: MSI RX470 4GB GDDR5 256Bit / Ram: 16 GB 2133 MHZ / Güç Kaynağı: ZALMAN ZM600-LE / Hard Disk: WD 3.5" 1TB 7200 RPM / Kasa: ZALMAN Z3 PLUS / İşlemci Soğutucu: ZALMAN CNPS5X / Monitör:SAMSUNG 23.5 FreeSync/ İşletim Sistemi: Windows 10 Education 64 Bit

LOL oynarken bazen mouse imleci yavaşlıyor. Kasma olmuyor fakat imleç cok dar alanda hareket ediyor. Birden kendi kendine düzeliyor fakat biraz yabancı forumlara göz attim RX470 480 AMD ekran kartların da mouse problemi olabiliyormuş. Bunun çözümünü bilen var mı? Ya da başına gelen var mı? Mesela şöyle sorun oluyor. Oyun oynarken birden mouse imleci yavaşliyor cok az hareket ediyor. Bazen de bi yere tıklıyorum atlıyor. Tıkladıgım yere degil de başka bi yere tıklıyor bu sorunu LOL'de ve Kinght'ta yaşadım. Şu ana kadar mouse kasması yavaşlaması ve atlaması olurken CPU normal seviye de yani işlemci darbogazından dolayı olmuyor. Bu sorun CPU kullanımı %40'da iken oluyor. Zaten LOL ve Kinght tarzı oyunlarda işlemcim %50'yi geçmiyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Fikri bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim iyi forumlar. Not mouse'da bir sorun yoktur. Farklı mouse'lar'da denenmiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı