Oyunlarda mouse yavaşlaması

İşletim sistemi
Windows 10

Donowitz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle bu sorunu yaşadığım oyunlar GTAV ve Rainbow Six Siege, oyunlara girdiğimde normal olan DPI değerinden daha düşük bir değer gibi bir hissiyat alıyorum, programı kontrol ediyorum fakat DPI aynı, Bloody V5 kullanıyorum, sistemim eski bir sistem 1 sene öncesine kadar böyle bir şey olmazken yeni yeni olmaya başladı, işlemciden kaynaklı olabileciğini düşünüyorum, sizlerinde düşüncesini almak ve çözüm gibi fikirleriniz varsa duymak isterim.

Sistem özellikleriniz ve sıcaklık değerleriniz nedir? Ayrıca monitörün çözünürlüğü yüksekse fare hassasiyetini daha çok arttırmayı deneyin oyun içinden, olmazsa ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrar kurun.

Sıcaklık değerlerini hiç kontrol etmedim, sistem özelliklerim 8 GB RAM mevcut, ekran kartı GTX 750 Ti işlemci eskilerden Intel Core2Quad Q9550.

Hatta bazen GTA 5'e girince Discord ile arkadaşlarımla konuşurken ne ses alabiliyorum ne de konuştuğum karşı tarafa gidiyor. Bunun sebebinin işlemci olduğunu düşünüyorum. Sizler ne düşünürsünüz?
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı