Oyunlarda objelerin yanına gitmeden yüklenmemesi

HakanTheNickname

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, benim sorunum aşağıdaki videolarda gördüğünüz üzere görüş mesafesi çok düşük. Nvidia 1050 Ti kullanıyorum. Gölgeler/eşyalar yanına yaklaşmadan yüklenmiyor bu nedenle oyunlardan tam anlamıyla zevk alamıyorum. Çözümünü yabancı kaynaklardan araştırdım fakat bulamadım. Nvidia denetim masası ayarlarını sıfırladım oyun içi ayarları değiştirdim fakat düzelmedi. Neredeyse tüm oyunlarda aynı şekilde:

GTA 5:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dying Light:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

CS:GO:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam CS:GO'yu bilmem ama GTA V'te ayarlar ve draw distance sonda değilse normal bu hocam. Eğer daha detaylı bilgi isterseniz sistem özelliklerini de yazın derim.

Draw distance en sonda. Watch Dogs, Dying Light ve birçok oyunda aynı sorun var. ayarları en sona da çeksem en düşüktede oynasam fark etmiyor.

Sistemim şu şekilde :
GPU: GeForce GTX 1050 Ti
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-7100 CPU @ 3.90GHz
RAM: 8 GB RAM
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Pro

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı