Oyunlarda packet loss sorunu

34YunusEmre

Decapat
İyi günler herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar sorunum şu şekildedir 1-2 hafta önce evi taşıdım ve yeni eve geldiğimde olduğum bölgenin altyapısı ile eski evin altyapısının aynı olduğunu fark ettim sonra oyun oynamaya başlayınca aldığım ping değerli eskisine göre 2 kat daha fazlaydı ve aynı zamanda internet ara sıra 10-15 saniye boyunca donuyor ve ping göstergesine baktığımda donduktan hemen sonra %100 packet loss yazdığını görüyorum ve zamanla azalıyor ve %0'a iniyor ve hep böyle devam ediyor demek istediğim hem ping değerlerim eskisine göre çok daha fazla hem de download ve upload değerlerim aynı olmasına rağmen ping yüksek ve anlayamadığım bir şekilde ara sıra 10-15 saniye boyunca donuyor bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
ISS ile iletişime geçin, belki yanlış porta bağlamışlardır. Kablosuz kullanıyorsanız modemi daha yakınınıza getirin. Yine olmazsa sinyal güçlendirici sanıyorum sorununuzu çözecektir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı