Oyunlarda ping dalgalanma sorunu nasıl çözülür?

modexl35

Hectopat
Daha fazla  
Eve TurkNet (TTNET altyapılı) VDSL2 bağlatmıştım. Başta hat değerlerinde problemler vardı o sorunlar iç tesisatta kablo uçları değiştirilerek giderildi değerler iyi mi gözüküyor?
Ping ne kadar düşük olsa da oyun içi ping dalgalanmaları yaşıyorum ve oyun donmakta bu yüzden.

Dosya Ekleri

• 1745318421662.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 15
Hocam bildiğim kadarıyla modemle bilgisayarınız arasındaki bağlantı türü ve arada kullanılan malzemelerin kalitesi veya versiyonları da Ping'i etkiliyor. Siz internete nasıl bağlanıyorsunuz bilgisayarınızdan?

Ethernet cat 6 takılı, qos ayarları da açık bufferbloat sonucları A+ geliyor

Oyun sunucusu yurt dışında ise VPN açarak bir oyun oynayın. Eğer VPN'le dalgalanma ve donma olmuyorsa sorun TurkNet'tedir.

Oyun sunucusu yurt dışında ise VPN açarak bir oyun oynayın. Eğer VPN'le dalgalanma ve donma olmuyorsa sorun TurkNet'tedir.
Hocam vpn derken türkiye vpn mi ? Almanya vpn ile bağlasam zaten yüksek ping olacak ayırt etmek zor olur.Biraz önce Servis geldi port değişecek öyle deneyin dediler onları bekliyorum

Hocam VPN derken Türkiye VPN mi? Almanya VPN ile bağlasam zaten yüksek ping olacak ayırt etmek zor olur. Biraz önce Servis geldi port değişecek öyle deneyin dediler onları bekliyorum.

Yurtiçindeki VPN'ler ücretli hocam. Oyun Valorant gibiyse yurt içi VPN servisinden denemek lazım.
Port değişsin ondan sonra konuya güncelleme girersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…