Oyunlarda ping değişkenliği ve packet loss oluyor

TearsB

Femtopat
Daha fazla  
2 farklı örnekten sorunumu açıklaacağım dün akşam ve gece normalde LoL'de 24 ms alırken 19 alıyordum. FIFA'da da aynı sekılde kırmızı olan jitter göstergesi sarı yanıyor ve 53 ms olan oyunum 48 ms e düşmüştü. Bugün yine daha yüksek olan msleri alıyorum. Hiçbir şey değiştirmedim. Bu nasıl olabiliyor? TurkNet Online işlemlere yazdım 1000 kere konuşmama rağmen deneyimsiz cevaplar alıyorum. Dün 4 5 saatliğine daha iyi bir bağlantı alabiliyorsamhep böyle olması imkansız değil gibime geliyor 34 olan download lacently değerim 30'a düşmüştü asıl kritik olan nokta burası. Bugün yine 34 35 gidip geliyor. Neden olabileceğiyle ilgili fikri olan arkadaşlarım varsa cok sevinirim. Pocket loss yaşıyorum yani, bunu nasıl çözerim?

Dosya Ekleri

• 34.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet uygulamadan ya da sitesinden teknik bilgiler kısmından bağlantı yenileme yapıp dener misiniz? Arada bende de oluyor yapıyorum düzeliyor gibi. Ölçüm için Nperf'i kullanın bu arada, daha stabil sanırım.

Dostum internet erişimin nasıl?
Ethernet mı? Yoksa kablosuz mu?
Bunlar çok önemli etkenlerdir, MS ve ping hayli hayli etkiler

TurkNet uygulamadan ya da sitesinden teknik bilgiler kısmından bağlantı yenileme yapıp dener misiniz? Arada bende de oluyor yapıyorum düzeliyor gibi. Ölçüm için Nperf'i kullanın bu arada, daha stabil sanırım.
Kanka deniyim hemende modemi güncelleştiriyim isterseniz dedi kaç defa bende hep yapın dedim bir şey değişmedi yinede deniyim hemen

Dostum internet erişimin nasıl?
Ethernet mı? Yoksa kablosuz mu?
Bunlar çok önemli etkenlerdir, MS ve ping hayli hayli etkiler
Hocam devamlı cat6 ethernet kullanıyorum

Kanka deniyim hemende modemi güncelleştiriyim isterseniz dedi kaç defa bende hep yapın dedim bir şey değişmedi yinede deniyim hemen

Hocam devamlı cat6 ethernet kullanıyorum
Cat6 kablo hangi model? Hangi marka? Belki kabloda sıkıntı olabilir kendimde yaşamıştım. Cevaplar isen sevinirim dostum.

Kanka markasını hic hatırlamıyorum inan ki fakat 1 2 saate bakabilirim, etiketleyip yazarım ama sanmıyorum kablodan oldugunu, ayrıca bağlantı yeniledim sorun devam etmekte

Kanka markasını hic hatırlamıyorum inan ki fakat 1 2 saate bakabilirim, etiketleyip yazarım ama sanmıyorum kablodan oldugunu, ayrıca bağlantı yeniledim sorun devam etmekte
Cevapladığın için sağol dostum,Peki ya modemin modemden de kaynaklanabilir
Modemin ne modeli ne peki cevaplardan sevinirim

Başka ethernetlede denedim sonuç aynı bro, modem tp link td w9970 ve

ZYXEL VMG1312-T20B olması lazım​

İkisini de denedim aynı sonucları veriyor.

Başka ethernetlede denedim sonuç aynı bro, modem tp link td w9970 ve

ZYXEL VMG1312-T20B olması lazım​

İkisini de denedim aynı sonucları veriyor.
Sana tavsiyem müşteri hizmetleri eğer müşteri hizmetlerinden yanıt alamaz isen çimlere yazmanı tavsiye ederim İyi geceler Allah'a emanet olunuz.

Sana tavsiyem müşteri hizmetleri eğer müşteri hizmetlerinden yanıt alamaz isen çimlere yazmanı tavsiye ederim İyi geceler Allah'a emanet olunuz.
Pardon çim değil cimere şikayet etmen olucaktır.
Yazım yanlışı için özür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…