AYBERK1515 Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Benim evde internetim var. Hız testinde 50-60 megabit çıkıyor. Ama çevrimiçi oyunlarda aşırı ping sorunu yaşıyorum. Normalde hiçbir sıkıntı yok çok hızlı bağlanıyorum. Sadece oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. Ne yapabilirim?
Benim evde internetim var. Hız testinde 50-60 megabit çıkıyor. Ama çevrimiçi oyunlarda aşırı ping sorunu yaşıyorum. Normalde hiçbir sıkıntı yok çok hızlı bağlanıyorum. Sadece oyunlarda ping sorunu yaşıyorum. Ne yapabilirim?
louisbouqette Femtopat Katılım 23 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Ağustos 2025 #2 VPN kullanıyorsanız kapalı olduğundan emin olun, kullanmıyorsanız sorun muhtemelen bilgisayar kaynaklıdır.
VPN kullanıyorsanız kapalı olduğundan emin olun, kullanmıyorsanız sorun muhtemelen bilgisayar kaynaklıdır.
AYBERK1515 Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 23 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 louisbouqette dedi: VPN kullanıyorsanız kapalı olduğundan emin olun, kullanmıyorsanız sorun muhtemelen bilgisayar kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmıyorum sorun sadece bilgisayarda değil telefonda da oluyor
louisbouqette dedi: VPN kullanıyorsanız kapalı olduğundan emin olun, kullanmıyorsanız sorun muhtemelen bilgisayar kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... VPN kullanmıyorum sorun sadece bilgisayarda değil telefonda da oluyor