Oyunlarda ping yaşamam normal mi?

Orkun12

Hectopat
Daha fazla  
Oyunlarda hep lag ping vsvs oluyor. Bu değerlerde normal mi bu sorunları yaşamam?

....

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-08-03-07-15-449_com.android.chrome-edit.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Niye ki?

Genelde Valorant oynuyorum. Duvar arkasında ölüyorum. Eğer oyunu biliyorsanız Jett oynadığım da dash de ölüyorum. Reyna'da e çektiğim hâlde ölüyorum gibi gibi.

Windows arama'ya CMD yazıp, tıkla. Daha sonrasında tracert (boşluk) 146.66.155.1 yazıp enter'a tıkla. Hoplarin bitmesini bekle ekran görüntüsü at. Çıkışı nerden yapıyor, hop/ping'lere bakayım. (Kablolu yap)

@erenvalencia Vodafone kullaniyorum. Birazdan atayım hocam. Fakat şu an kablo kullanmıyorum çünkü kablolu kablosuz hiçbir fark yok. Dediğini kablosuz yapsam ne olur?

Üstte arkadaşın yazdığını yap bakalım kablolu. Vodafone'u ping konusunda ben beğenmiyorum.

@777608 buyur hocam. Kablosuz ama

Dosya Ekleri

• IMG_20240609_132128.jpg
    251,6 KB · Görüntüleme: 39
@777608 buyur hocam. Kablosuz ama
Vodafone'nun routing'e bak tuzla-sofia'ya RFT yaparak gidiyor. Siz nerde oturuyorsunuz hocam? Routing aslında çok kötü değil ama hop'lar RFT'ye uğruyor. Türk Telekom altyapısı üzerinden Vodafone kullanmiyorsunuz galiba.

Vallahi bu işlerden hiç anlamıyorum ama bir onceki modemim Türk Telekom'du herhalde onunla ilisigimiz tamamen kesildi. Şu an modem falan Vodafone. Bursada oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…