Oyunlarda ping yükseliyor

Anilkbg3d

Picopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar konu şu. Şimdi benim arkadaşımla bir kıyaslama yapacağım. Benim internetim ve onun internetinin megabiti aynı. Firmalar da aynı. Benim internet VDSL, onunkisi de ADSL veya VDSL. Ben oyun oynarken pingim sabit olmuyor, 28 mesela fırlıyor direkt biri internete girince falan 500-800'lere bu hep oluyor. Ama arkadaşımda bu yok. Adam arkadan oyun indiriyor, pingi 28 iken 50 oluyor ama hep sabit. Benim sorunum bütün oyunlarda var. Ve arkadaşım şehrin içinde yaşıyor. Ben ise şehrin dışındaki bir ilçede. Bu arada aynı şehirdeyiz, bundan kaynaklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar konu şu. Şimdi benim arkadaşımla bir kıyaslama yapacağım. Benim internetim ve onun internetinin megabiti aynı. Firmalar da aynı. Benim internet VDSL, onunkisi de ADSL veya VDSL. Ben oyun oynarken pingim sabit olmuyor, 28 mesela fırlıyor direkt biri internete girince falan 500-800'lere bu hep oluyor. Ama arkadaşımda bu yok. Adam arkadan oyun indiriyor, pingi 28 iken 50 oluyor ama hep sabit. Benim sorunum bütün oyunlarda var. Ve arkadaşım şehrin içinde yaşıyor. Ben ise şehrin dışındaki bir ilçede. Bu arada aynı şehirdeyiz, bundan kaynaklı mı?

NetSpeed sitesinden altyapı kontrolü yapabilir misiniz? İlçedeyim demişsiniz portun uzaklığına da bağlı olabilir. Ayrıca ev içi kablolama kalitesi, modem gibi birçok sebepten de olabiliyor bu olay ve Wi-Fi ile mi Ethernet ile mi bağlısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı