Oyunlarda renkler farklı

Mahmutab

Hectopat
Merhaba dostlar, laptop var bende ve oyunlarda ama bazılarında renkler başka görünüyor. Mesela CS:GO Valorant L4D2 gibi oyunlar da sorun yok iken ETS 2 Among Us gibi oyunlarda kırmizi sarı renkler maviye dönüyor altta fotoda atacağım.

Zamanında leptop'uma olmuştu. Driver sorunuydu. Driveriniz güncel mi? Ve ekran kartınız nedir?

Hocam üstteki hocalarımın dediği gibi oyunun ekran görüntüsünü alıp atın. Sorunun nereden kaynaklandığını öğreniriz.
Evet bazı bozuk ekran kartlarında yük binince renkler bozulabiliyor ayrıca bünsürü sebebi var.
Mantıklı. Böylece sorun monitörden mi yoksa başka sebeplerden mi anlamış oluruz.
ss alıp attım bakabilirsiniz düzgün duruyor fotoda
Zamanında leptop'uma olmuştu. Driver sorunuydu. Driveriniz güncel mi? Ve ekran kartınız nedir?
Driverlar Güncel ve ekran kartı modeli amd m330 csde felan yok bu renk sorunu ets among us gibi oyunlarda

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-20_212513.png
    785,8 KB · Görüntüleme: 86
Ya ekran kartında ya da monitöründe sorun var.
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Garip olan neden başka oyunlarda yokta şu ana kadar az denedim tabide LoL, Outlast, CS:GO, Valorant, Minecraft, stickman the fight, L4 serisi, CoD mw serisi oyunlarında bu sorun olmadı. Olan oyunlar ise şu ana kadar Euro Truck Simulator 2, Slim'e rancher, Among Us.

Ya ekran kartında ya da monitöründe sorun var.
Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Sorunu buldum bro, PC'yi güç tasarufuna alınca renkler düzeldi fakat yüksek performansa alınca böyle oluyor bunun nedeni nedir?

HDMI ile mi bağlı? Görüntü kablosunun tam oturup oturmadığını kontrol eder misiniz?

Sorunu buldum bro, PC'yi güç tasarufuna alınca renkler düzeldi fakat yüksek performansa alınca böyle oluyor bunun nedeni nedir?

Yük altında güç yermiyor olabilir bu yüzden performans modunda renkler değişiyordur.

Benim ASUS da aynı Minecraft'taki görüntü cidden garip nedense biz bunu güncelleme olacağını sandık ama öyle değildi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…