Kullandığınız işlemciye bağlı ancak 5800x ya da 5800x3d kullanmıyorsanız 4080 ile darboğaz yaşarsınız. Elinizde bu işlemciler yoksa da onları almak yerine direkt AM5 geçin.
Kullandığınız işlemciye bağlı ancak 5800X ya da 5800x3D kullanmıyorsanız 4080 ile darboğaz yaşarsınız. Elinizde bu işlemciler yoksa da onları almak yerine direkt AM5 geçin.
Nedenini sorabilir miyim hocam? Şuan yeni chipset driverlarıyla gayet süper FPS farkı ortaya koyuyorlar, renderden bahsetmiyorum bile, Ryzende iyidir kullanıyorum memnunum ama eğer Pc'yi iş içinde kullanıyorsanız Nvidia Intel şart gibi.
Kullandığın çözünürlüğe bağlı ama o kartın hakkını verip 4kda kullanırsan bir sıkıntı olmaz. 3090'dan geçmek ise tamamen sana bağlı ama şahsen ben geçmeyip en erken 5000 serisini beklerdim, 3090'dan 4080'e %50 performans artışı bile yok.
Hocam 2K kullanıyorum 4K kullansam acaba kart hakkını verir mi benim en büyük eksikliğim bu herhalde kartın anlık kullanım değerli düşüyor bazı oyunlarda.
Hocam 2K kullanıyorum 4K kullansam acaba kart hakkını verir mi benim en büyük eksikliğim bu herhalde kartın anlık kullanım değerli düşüyor bazı oyunlarda.