Arkadaşlar Steam de Pummel Party diye bir oyun var onu oynarken crash alıyordum sürekli o yüzden Steam'i ve oyunu yönetici olarak başlattığımda oyun en azından bir süre oynatıyor ve crash hatası veriyor atıyordu. Bu benim için o kadar önemli değil fakat olayın başlangıcı bu. Ardından birkaç gün sonra art arda 2 gün akşam saatlerinde elektrik gitti geldi ve CS:GO'da çoklu CPU kullanımı etkin olduğunda crash yemeye başladım. Aslında oyundayım silah değiştirme koşma seslerini duyuyorum fakat görüntü crash yediği anda kalıyor, bu yüzden Process Monitor ile hata raporu aldım. Crash alınca durdum.
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).
drive.google.com
Crash raporunu buradan bulabilirsiniz.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Belirtmek istediklerim crash hatası almaya başladıktan sonra ( Valheim oynarken de crash yemeye başlamıştım elektrikler kesildikten sonra) bilgisayara format attım ve Valheim da hata almamaya başladım. NVIDIA'nın sitesinden en güncel driverı yükledim ve ardından GeForce Experience indirdim ve en güncel sürüm olan 466.27 versiyonu yüklü şu an.
Tüm driverlarımı anakartın sitesinden güncelledim ve aygıt yöneticinden driverlarda bir sorun gözükmüyor.