ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.404 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #2 ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Steam ayarlarindan duzeltebilirsiniz. Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Steam ayarlarindan duzeltebilirsiniz.
KS KS ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #3 parakeet dedi: Oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Steam ayarlarindan duzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den oynuyorsunuz derken ne demek istediğiniz tam anlamadım oyunu Steam'den açıyorum bunu demek istediyseniz ama olmuyor Steam ayarları derkende hangi ayardan bahsettiğinizide açar mısınız teşekkürler. Artı 0 Eksi
parakeet dedi: Oyunu Steam'den mi oynuyorsunuz? Steam ayarlarindan duzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Steam'den oynuyorsunuz derken ne demek istediğiniz tam anlamadım oyunu Steam'den açıyorum bunu demek istediyseniz ama olmuyor Steam ayarları derkende hangi ayardan bahsettiğinizide açar mısınız teşekkürler.
Ahmet Metin Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 316 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #4 Bu aralar Steam'de bir sorun var sanırım ben de yaşıyorum aynısını. Ben ıns tuşunu kullanıyorum ancak bazen açılmıyor. Artı 0 Eksi
Bu aralar Steam'de bir sorun var sanırım ben de yaşıyorum aynısını. Ben ıns tuşunu kullanıyorum ancak bazen açılmıyor.
KS KS ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #5 Ahmet Metin dedi: Bu aralar Steam'de bir sorun var sanırım ben de yaşıyorum aynısını. Ben ıns tuşunu kullanıyorum ancak bazen açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende MacBook kullanıcısıyım uzun zamandır aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Ahmet Metin dedi: Bu aralar Steam'de bir sorun var sanırım ben de yaşıyorum aynısını. Ben ıns tuşunu kullanıyorum ancak bazen açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bende MacBook kullanıcısıyım uzun zamandır aynı sorunu yaşıyorum.
Darwin19 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.689 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #6 ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Shift+Tab açık mı kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan Shift+Tab açık mı kontrol ettiniz mi?
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 24 Aralık 2022 #7 ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı hangi oyunda. Bende de Vampire Survivors ve Plants vs Zombie'de çalışmıyordu. Hatta SS filanda alınmıyordu. Bazı oyunlarda çalışmıyor galiba. Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı hangi oyunda. Bende de Vampire Survivors ve Plants vs Zombie'de çalışmıyordu. Hatta SS filanda alınmıyordu. Bazı oyunlarda çalışmıyor galiba.
KS KS ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #8 Darwin19 dedi: Ayarlardan Shift+Tab açık mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet. Enomann dedi: Sıkıntı hangi oyunda. Bende de vampire survivors ve plants vs Zombie'de çalışmıyordu. Hatta SS filanda alınmıyordu. Bazı oyunlarda çalışmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Unturned. Hayır normalde çalışıyor farklı pclerdede oynadım çünkü. Artı 0 Eksi
Darwin19 dedi: Ayarlardan Shift+Tab açık mı kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... evet. Enomann dedi: Sıkıntı hangi oyunda. Bende de vampire survivors ve plants vs Zombie'de çalışmıyordu. Hatta SS filanda alınmıyordu. Bazı oyunlarda çalışmıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Unturned. Hayır normalde çalışıyor farklı pclerdede oynadım çünkü.
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 24 Aralık 2022 #9 ANILOZZ dedi: evet. Unturned. Hayır normalde çalışıyor farklı pclerdede oynadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu? Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: evet. Unturned. Hayır normalde çalışıyor farklı pclerdede oynadım çünkü. Genişletmek için tıkla... Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu?
KS KS ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #10 Enomann dedi: Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun oynamadığımdan denemedim. Enomann dedi: Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... pardon yanlış bilgi verdim csgo oynamıştım ondada çalışmıyordu komutu vardı bir tane onuda yazdım gene çalışmadı Artı 0 Eksi
Enomann dedi: Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir oyun oynamadığımdan denemedim. Enomann dedi: Arayüz diğer oyunlarda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... pardon yanlış bilgi verdim csgo oynamıştım ondada çalışmıyordu komutu vardı bir tane onuda yazdım gene çalışmadı