ANILOZZ Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Oyun oynarken Shift+Tab çalışmıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
Enomann Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 422 Çözümler 2 Yer Gondor 24 Aralık 2022 #11 ANILOZZ dedi: Başka bir oyun oynamadığımdan denemedim. pardon yanlış bilgi verdim csgo oynamıştım ondada çalışmıyordu komutu vardı bir tane onuda yazdım gene çalışmadı Genişletmek için tıkla... Steam ayarlarından arayüzü aktif edin Shift+Tab tuşunu da değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: Başka bir oyun oynamadığımdan denemedim. pardon yanlış bilgi verdim csgo oynamıştım ondada çalışmıyordu komutu vardı bir tane onuda yazdım gene çalışmadı Genişletmek için tıkla... Steam ayarlarından arayüzü aktif edin Shift+Tab tuşunu da değiştirmeyi deneyin.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.404 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #12 ANILOZZ dedi: Steam'den oynuyorsunuz derken ne demek istediğiniz tam anlamadım oyunu Steam'den açıyorum bunu demek istediyseniz ama olmuyor Steam ayarları derkende hangi ayardan bahsettiğinizide açar mısınız teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Steam acikken sol ustteki "Dosya" veya "File" sekmesindeki "Ayarlar" kismindan bahsediyorum. Oyunu Steam'den acip acmadiginizi kastetmistim. Artı 0 Eksi
ANILOZZ dedi: Steam'den oynuyorsunuz derken ne demek istediğiniz tam anlamadım oyunu Steam'den açıyorum bunu demek istediyseniz ama olmuyor Steam ayarları derkende hangi ayardan bahsettiğinizide açar mısınız teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Steam acikken sol ustteki "Dosya" veya "File" sekmesindeki "Ayarlar" kismindan bahsediyorum. Oyunu Steam'den acip acmadiginizi kastetmistim.