Dediğim gibi Valorant'ta LoL'de veya herhangi bir oyunu oynarken en aksiyonlu yerlerde Alt Tab'a atıyor. Böyle olunca da ölüyorum. Haliyle bu sorunu nasıl çözebilirim?
Konuyu hortlatmak gibi oldu ama AV ile tarama yaptım ve birkaç zararlı dosya buldu hepsini sildim şu an düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar belki bunu yaparsa düzelir.
Ama genelde arka planda açık olan bir uygulamadan dolayı oluyor. Mesela aşağıdaki konuda BlueStacks'ten kaynaklandığı belirtilmiş. O yüzden görev çubuğunda sağ alttan arka planda çalışan gereksiz uygulamaları kapatın.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, bu olay sadece tam ekran uygulamalarda oluyor ve öyle gıcık oluyorum ki. Arkadaşlar herhangi bir çözümünüz varmı ?
www.technopat.net
Virüs de olabilir.
Klavyede veya sürücüsünde de bir problem olabilir. Klavyenizi çıkarın ve tekrar takın, ayrıca başka bir klavye ile de deneyebilirsiniz.
Konuyu hortlatmak gibi oldu ama AV ile tarama yaptım ve birkaç zararlı dosya buldu hepsini sildim şu an düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar belki bunu yaparsa düzelir.