duheyma Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 57 9 Eylül 2023 #21 Sweettt dedi: Hocam dedigim gibi acıp bakmak lazım işlemciye termal macun bittiyse kesin çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ondandır çünkü hiç açıp bakmadım. NinimuRarei dedi: Çok fark etmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağolun.
Sweettt dedi: Hocam dedigim gibi acıp bakmak lazım işlemciye termal macun bittiyse kesin çözüm olabilir. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle ondandır çünkü hiç açıp bakmadım. NinimuRarei dedi: Çok fark etmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki hocam sağolun.
Sweettt Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700HX 32 GB RAM RTX 4070 1 TB SSD 165 HZ Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #22 duheyma dedi: Büyük ihtimalle ondandır çünkü hiç açıp bakmadım. Peki hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam aman dikkat termal macunu kaliteli bir marka alın sıkıntı çıkartabiilir.
duheyma dedi: Büyük ihtimalle ondandır çünkü hiç açıp bakmadım. Peki hocam sağ olun. Genişletmek için tıkla... Hocam aman dikkat termal macunu kaliteli bir marka alın sıkıntı çıkartabiilir.
duheyma Centipat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 57 9 Eylül 2023 #23 Sweettt dedi: Hocam aman dikkat termal macunu kaliteli bir marka alın sıkıntı çıkartabiilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir araştırma yapayım ben, teşekkürler.
Sweettt dedi: Hocam aman dikkat termal macunu kaliteli bir marka alın sıkıntı çıkartabiilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir araştırma yapayım ben, teşekkürler.