Oyunlarda Takılma Sorunu

20671

Kilopat
Geçen Hafta Skyrim,Civilization,Payday 2 Tarzı Oyunları Oynarken Sorun Yoktu 1 Hafta Geçti Watch Dogs Cıktı CR*** li İndirdim Sonra Baktm Böyle Olmaz Orjinal Aldm 3 4 Gün Geçti Sorunsuz 50 60 FPS Oynuyorudm Şimdi İse 50 60 FPS fakat Oyun Takılmalar Oluyor 3 4 Saniyede bir.

PC ÖZELLİKLERİ :

ANAKART : ASUS PH61LM-X PLUS R2.0
RAM : 8 GB KİNGSTON
HARDDİSK : 500GB TOSHİBA 7200RPM
EKRANKARTI : POWERCOLOR HD 6870 256 BİT TEK FANLI
MONİTÖR : AOC E2262Vw
PSU : 500WAT HİGHPOWER ECO
İŞLEMCİ : İNTEL İ5 3570 (K MODELİ DEĞİL) 3.40GHZ

Watch Dogs için, sorun oyunun kendisinde var. Resmi açıklama geldi. Ubisoft yakında bir güncelleme sunacak. Bahsettiğin takılmalar ve onun gibi can sıkan sorunlar kalkacak.

Watch Dogs için, sorun oyunun kendisinde var. Resmi açıklama geldi. Ubisoft yakında bir güncelleme sunacak. Bahsettiğin takılmalar ve onun gibi can sıkan sorunlar kalkacak.
Sadece Watch Dogs Değilki Kardeşm Tüm Oyunlar

Arkadaşlar Soru Yanlış Anlaşılmasın Ben WatchDogs İçin Demiyorum Tüm Oyunlar İçin Diyorum

Ubisoftun bahsettiği yama çıkalı 3 gün oldu. Ben oyunu update ettim ama pek bir fark göremedim açıkcası.

Sebastien Viard @SebViard · 29 May
And finally, our PC progs are also currently working on a patch to improve your experience thanks to your reports, stay tuned :) #WatchDogs
Hayır. Bahsettiğim budur..

Sadece Watch Dogs Değilki Kardeşm Tüm Oyunlar

Arkadaşlar Soru Yanlış Anlaşılmasın Ben WatchDogs İçin Demiyorum Tüm Oyunlar İçin Diyorum
Yanlış anlamadım. Ben Watch Dogs için spesifik olarak sorundan bahsettim. Yaşadığın diğer oyunlardaki sorunlar konusunda ekleme yapmadım. Ancak bunun ile ilgili etken bir çok şey olabilir. Forumda donanım ve yazılım sorunları konusunda deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır sana ;)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı