Oyunlarda tek kaldığımda çok heyecanlanıyorum

umutcan2444

Kilopat
Başlıkta da yazdığım gibi örneğin CS'de 1V3 kaldığımda çok heyecanlanıyorum rakip takımdaki oyuncular çok kötü oynasalar bile kalbim hızlanıyor. Ellerim soğuyor ve titriyor sanki yavaş yavaş ölüyormuşum gibi hissediyorum. Ellerim morarıyor, gerçek hayatta da çok özgüven eksikliği olan biriyim. Sanki kaybedince takımıma çok ayıp edecekmiş gibi hissediyorum ve bu yaşadığım çok kötü bir his, oyundan soğuyorum resmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da yazdığım gibi örneğin CS'de 1V3 kaldığımda çok heyecanlanıyorum rakip takımdaki oyuncular çok kötü oynasalar bile kalbim hızlanıyor. Ellerim soğuyor ve titriyor sanki yavaş yavaş ölüyormuşum gibi hissediyorum. Ellerim morarıyor, gerçek hayatta da çok özgüven eksikliği olan biriyim. Sanki kaybedince takımıma çok ayıp edecekmiş gibi hissediyorum ve bu yaşadığım çok kötü bir his, oyundan soğuyorum resmen.
Normal zamanla alışırsın bende valorant da yaşıyorum.

Oyun esnasında karşılaştığınız durum gerçek hayatta yaşam kalitenizi düşürebilir; hayatın herhangi bir anında bu belirtileri yaşamak gibi. Sizin ilaç doktorda.
Hayır gerçek hayattaki durumu oyunda onu bu hale getirmiş. Zaten kendisi de özgüveninin olmadığını söylemiş.

İnsanların seni izliyor oluşu seni heyecanlandırıyor. Bu yine özgüvensizliğine dayanıyor. Bense herkes beni izlediğinde gaza geliyorum. Bu biraz da seyircili bir müsabakada daha iyi oynayan/daha kötü oynayan olayı gibi.

Aynı sorunu yaşıyorum. Rekabetçide arkadaşlarımla oynarken 1v1/2/3/4/5 kaldığımda herkes beni izliyor vurmam gerek gibi düşünüp heyecanlanıyorum. Bir şey diyorlarsa mutele, takma onları rahatça oyununu oyna.

Biraz da naçizane kendimi anlatayım örnek alırsın belki: CS:GO'da son olarak ben kaldığımda ve riskli anlar olduğunda "digıl şov izleyin" deyip oyunculuğumu konuşturuyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı