Oyunlarda trainer kullanmak

Anlaşılan hiç zorlanmadan oyunları oynayıp bitirmek istiyorsun ama bu da seni bir süre sonra sıkıyor. Öncelikle oyunları normal seviyede oynamanı öneririm bu seviye genelde oyuncuların büyük kısmına hitap ettiği için hem çok zorlamaz hem de tatmin hissi verir. Zorluk seviyesi bulunmayan oyunlarda örenğin GTA serisinde çeşitli zorluklarda görevler bulunur bazen gerçekten saç baş yoldursa da birazcık uğraştığınızda geçemeyeceğiniz bölüm ya da görev yok, zaten hiç hile yapmadan gördüğünüz Credits ekranının verdiği haz hepsine değecektir emin olun sadece biraz sabırlı ve ısarcı olmalısınız bir de asla pes etmeyin iyi oyunlar :)

Kimi oyunlar hikayesiyle, kurgusu ile seni kendine bağlar. İşte o oyunu bulduğun zaman hile kullanmayı bırakacaksın. Hikayeye öyle kapılacaksın ki hileyi aramayacaksın bile. Sürükleyip götürecek.
Dediğin oyun The Last Of Us zaten onda istesemde yapamam ama bilgisayara çıksaydı bile yapmazdım.

Anlaşılan hiç zorlanmadan oyunları oynayıp bitirmek istiyorsun ama bu da seni bir süre sonra sıkıyor. Öncelikle oyunları normal seviyede oynamanı öneririm bu seviye genelde oyuncuların büyük kısmına hitap ettiği için hem çok zorlamaz hem de tatmin hissi verir. Zorluk seviyesi bulunmayan oyunlarda örenğin GTA serisinde çeşitli zorluklarda görevler bulunur bazen gerçekten saç baş yoldursa da birazcık uğraştığınızda geçemeyeceğiniz bölüm ya da görev yok, zaten hiç hile yapmadan gördüğünüz Credits ekranının verdiği haz hepsine değecektir emin olun sadece biraz sabırlı ve ısarcı olmalısınız bir de asla pes etmeyin iyi oyunlar :)
Doğru diyorsunuz umarım başarabilirim bunu.

Çözüm aslında basit. En kolayda oynamak ve bundan gocunmamakta yatıyor. Bir oyunun yüksek zorlukta hileyle bitirilip daha sonra yüzüne bakılmamasındansa en kolayda bitirilip daha sonra tekrar zorluk seviyesi yükseltilerek ikinci, üçüncü defa oynanmasından yanayım.
O zaman da kendimi noob gibi hissediyorum. Easy delikanlıyı bozar normal iyidir kafasındayım ama hile kullanınca da noob olunuyor bilmiyorum easy hiç sıcak bakmıyorum normal iyidir.

bende şöyle bi vesvese yaptım; çoğu oyunda sınırsız can,mermi hilesi (trainer) kullanmışımdır. o şekilde bitirdiğim oyunları bitirmiş sayılmıyor muyum ? neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama bitirdiğim oyunların listesini tutuyorum
bende şöyle bi vesvese yaptım; çoğu oyunda sınırsız can,mermi hilesi (trainer) kullanmışımdır. o şekilde bitirdiğim oyunları bitirmiş sayılmıyor muyum ? neden böyle düşündüğümü bilmiyorum ama bitirdiğim oyunların listesini tutuyorum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı