Oyunlarda Türkçe dublaj yapmak zor mu?

glyv

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Merak ediyorum oyunlara Türkçe dublaj yapmak çok mu zor acaba? Neden oyunlara alt yazı gibi dublajlar yapan yok. Ücretli olsa bile birçok insanın dublaj kullanacağından eminim.

Eskiden olsa zor olabilirdi ama şu zamanda zor olmamalı.Yapay zeka yardımıyla hem oyunlara alt yazı hem de Türkçe dublaj yapılabilir diye düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar. Merak ediyorum oyunlara Türkçe dublaj yapmak çok mu zor acaba? Neden oyunlara alt yazı gibi dublajlar yapan yok. Ücretli olsa bile birçok insanın dublaj kullanacağından eminim.
Para veren yok. Yani sen kendin bir dublaj ekibi kurup bir oyuna dunlaj ayarlasan bu dublaja para verecek kimse yok. Oyunlar ucuza altyazı ayarlayıp geçiyor.

Zor ve meşakkatli bir süreç. Black Mesa'yı Türkçe dublaj yapıyor bir ekip ve 3 ay civarı oldu sanırım duyuralı hala bitmedi.

Hocam en çok oynanan oyunlar var örneğin Mafia serisi veya Red Dead Redemption serisi, GTA falan. Bunlara örnek olarak 1000, 1500 TL verilir mesela ki bizim dublaj kadrosunun sesleri gerçekten çok güzel. Yani neden yapmıyorlar. Film dizilerden farkı çok mu zor?

8 ay olmuş :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu bilgi için de teşekkür ederim. Sırf dublajdan dolayı bu oyunu oynayacağım🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı