9 920408 Centipat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 1.231 Çözümler 1 20 Mayıs 2025 #11 Lava Catopuma dedi: Ben Age of Empires 2'nin seslendirme kadrosunu merak ediyorum. Yaparım oduncu usta Genişletmek için tıkla... Kadın seslendirmesi Barçın yapmıştı sanırım.
Lava Catopuma dedi: Ben Age of Empires 2'nin seslendirme kadrosunu merak ediyorum. Yaparım oduncu usta Genişletmek için tıkla... Kadın seslendirmesi Barçın yapmıştı sanırım.
pessiuff Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 106 20 Mayıs 2025 #12 glyv dedi: Hocam hiç denendi mi? Ben hiç dublaj görmedim oyunlara Genişletmek için tıkla... Resmi olarak bilindik oyunlarda ben hiç görmedim ama hayran yapımı tarzında var Half-Life gibi bazı bilindik oyunlara.
glyv dedi: Hocam hiç denendi mi? Ben hiç dublaj görmedim oyunlara Genişletmek için tıkla... Resmi olarak bilindik oyunlarda ben hiç görmedim ama hayran yapımı tarzında var Half-Life gibi bazı bilindik oyunlara.
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #13 pessiuff dedi: Resmi olarak bilindik oyunlarda ben hiç görmedim ama hayran yapımı tarzında var Half-Life gibi bazı bilindik oyunlara. Genişletmek için tıkla... İşte. Keşke olsa. Cidden alt yazı ile oyun izleyemez olduk. Şu anki oyunlarda karakterlerin mimikleriniz izleyemiyor araba kullanırken alt yazı kullanırsan arabayı çarpacak, arabaya odaklanırsan hikayeyi bilmiyorsun. Can sıkıntısı.
pessiuff dedi: Resmi olarak bilindik oyunlarda ben hiç görmedim ama hayran yapımı tarzında var Half-Life gibi bazı bilindik oyunlara. Genişletmek için tıkla... İşte. Keşke olsa. Cidden alt yazı ile oyun izleyemez olduk. Şu anki oyunlarda karakterlerin mimikleriniz izleyemiyor araba kullanırken alt yazı kullanırsan arabayı çarpacak, arabaya odaklanırsan hikayeyi bilmiyorsun. Can sıkıntısı.
CheonsaMiraew Hectopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400f 16gb ram GTX 1070ti 1TB SSD 650w +80 PSU Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #14 Sırf oyunlarda Türkçe dublaj yok diye İngilizcemi geliştirdim alt yazı okumamak için...
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #15 CheonsaMiraew dedi: Sırf oyunlarda Türkçe dublaj yok diye İngilizcemi geliştirdim alt yazı okumamak için... Genişletmek için tıkla... Gerçekten en akıllı işi yapmışsın. Bir de ben öğrensem
CheonsaMiraew dedi: Sırf oyunlarda Türkçe dublaj yok diye İngilizcemi geliştirdim alt yazı okumamak için... Genişletmek için tıkla... Gerçekten en akıllı işi yapmışsın. Bir de ben öğrensem
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.759 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #16 Evet, bunun için tercüman lazım ve belli miktarda da para.
glyv Femtopat Katılım 27 Nisan 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #17 Belli miktarda parayı satışa sunduktan sonra kesin alırlar