Oyunlarda uzaklara bakınca FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Dostum sinirli emoji koymanı anlıyorum fakat. Oyunda yapılabilecek bir şey yok özür dileyerek söylüyorum fakat bilgisayarın güçlü değil.

Dostum sinirli emoji koymanı anlıyorum fakat. Oyunda yapılabilecek bir şey yok özür dileyerek söylüyorum fakat bilgisayarın güçlü değil.

Güçlü olmadığını ben de biliyorum ama öyle söylemen kalp kırıcı bir şey ne de olsa param olsa böyle eski kötü bilgisayar kullanmam değil mi?

Laptop işlemci ve ekran kartı anakarta gömülür. Tak çıkar değildir. Sökmek için özel bir makineye ihtiyaç var. Onu değiştirseniz bile anakarta uyuyumluğu söz konusu ki bu da eski anakarta uyumlu çok çok iyi parçalar bulmak çok çok zor. Toros a Ferrari motoru takmaya çalışmak gibi. Temizinden güncel bir sistem hem performans hem de veririmlilik açısından daha iyi olacaktır.

Anakarta gömülü değilse değiştirilebilir.

Yok işlemcim anakarta gömülü değil ve uyumlu olan işlemcilerin olacağını umut ediyorum.
Buradaki işlemcilerin olacağı söyleniyor ve sahibindende bu parçalardan çok var değiştirebilirim değil mi?

Üstte benim işlemcim var ama resimde çıkmamış

Dosya Ekleri

• işlemciii.JPG
    109,8 KB · Görüntüleme: 31
Güçlü olmadığını ben de biliyorum ama öyle söylemen kalp kırıcı bir şey ne de olsa param olsa böyle eski kötü bilgisayar kullanmam değil mi?

Yo yo yoo ben kötü amaçlı söylemedim dostum ona bakılırsa benimki de kötü. Yine de kalbini kırdıysam özür dilerim. <3

açıkcası laptopta hiç değiştirmedim ama laptop işlemcileri mobil işlemci olarak geçiyor. bunlar kasa için laptop için mi iyi araştırmanızı tavsiye ederim. denersen lütfen bizimle paylaş. bizde öğrenmiş olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…