Oyunlarda uzaklara bakınca FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 8.1
Yo yo yoo ben kötü amaçlı söylemedim dostum ona bakılırsa benimki de kötü. Yine de kalbini kırdıysam özür dilerim. <3

Ahh dostum sorun yok kafana takma yeterince duyuyorum zaten alışıyorsun zamanla ama düşünmen güzel teşekkür ederim <3

Umarım boşa para gitmez Denersem söylerim ama

Hocam yeni konu açsanız daha iyi olur. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Yeni alacağınız işlemcinin TDP değeri de aynı olması gerekiyor diye biliyorum.

Ahh dostum sorun yok kafana takma yeterince duyuyorum zaten alışıyorsun zamanla ama düşünmen güzel teşekkür ederim <3

Umarım boşa para gitmez denersem söylerim ama.

Tamamdır aramız düzeldiğine göre yeni PC alamıyorsan benim gibi sana tavsiye vereceğim. Fakat hangi oyunları oynuyorsun?

Tamamdır aramız düzeldiğine göre yeni PC alamıyorsan benim gibi sana tavsiye vereceğim. Fakat hangi oyunları oynuyorsun?

Kanka aklına gelen her şeyi yapmışımdır büyük ihtimal hayatım FPS boostlama videolarıyla geçti ama seni tabii ki de dinliyorum benim bilmediğim şeyleri biliyor olabilirsin.

Oyun olarak LoL, aot2, Valorant oynayacagım ama RAM kullanımı uçuyor 95'lere falan oynanmıyor ama ıslc kullanırsam RAM sorunu kalkıyor, Assassin's Creed oynuyordum FPS çok düşük diye saldım.

HM anladım bu oyunlar fazla RAM istiyor ve ekran kartı. Bunun için fazla yapılacak bir şey bilmiyorum fakat şunu dene. Bilgisayar temizleme, overlock(abartılmayacak şekilde). Benim PC bunları yapınca eskisine göre roket oldu örnek veriyorum CS:GO oynarken 45 FPS iken 60,65 FPS oldu.

Overclock olmuyor benım PC de ya RAM'de alacağım haftaya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…