1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Bir oyunun Online sekmesine girmem için VPN kullanma ihtiyacım var ve kullanırsam neler olacağını tam olarak bilmiyorum. Çok büyük bir zararı var mı? Yoksa başka şeyler olabilir mi?
Merhaba. Bir oyunun Online sekmesine girmem için VPN kullanma ihtiyacım var ve kullanırsam neler olacağını tam olarak bilmiyorum. Çok büyük bir zararı var mı? Yoksa başka şeyler olabilir mi?
Güllaç Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 2.723 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Bir sıkıntı olmayacaktır hocam kullanabilirsiniz.
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Güllaç dedi: Bir sıkıntı olmayacaktır hocam kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun.
Güllaç dedi: Bir sıkıntı olmayacaktır hocam kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam sağolun.
Alperbro Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 118 Çözümler 2 Yer Kocaeli 27 Ağustos 2023 #4 Arkadaşında dediği gibi herhangi bir sıkıntı olmaz. Ama VPN kullanırken internetin yavaşlayabilir.
1453Goktug Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #5 Alperbro dedi: Arkadaşında dediği gibi herhangi bir sıkıntı olmaz. Ama VPN kullanırken internetin yavaşlayabilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır anladım. Sağolun teşekkürler.
Alperbro dedi: Arkadaşında dediği gibi herhangi bir sıkıntı olmaz. Ama VPN kullanırken internetin yavaşlayabilir. Genişletmek için tıkla... tamamdır anladım. Sağolun teşekkürler.