ミMミ『E』ヅL个İ乡H Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 49 28 Ocak 2020 #1 Ac 3 Zula PUBG Lite PUBG Mobile ve diğer oyunlarda dalgalanma oluyor. V-Sync acık olsa da oyunu hiç oynayamıyorum. Her dakika drop yiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Ac 3 Zula PUBG Lite PUBG Mobile ve diğer oyunlarda dalgalanma oluyor. V-Sync acık olsa da oyunu hiç oynayamıyorum. Her dakika drop yiyorum.
oguzksf Decapat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 71 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Computer Engineer,Linux Administrator,Cloud Computing,Network Designer,R&D 28 Ocak 2020 #2 ミMミ『E』ヅL个İ乡H dedi: Ac 3 Zula PUBG Lite PUBG Mobile ve diğer oyunlarda dalgalanma oluyor. V-Sync acık olsa da oyunu hiç oynayamıyorum. Her dakika drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Donanımızın nedir? Hangi bileşenlere sahip bir sisteminiz var ve ekran kartı sürücü versiyonunuz ? Artı 0 Eksi
ミMミ『E』ヅL个İ乡H dedi: Ac 3 Zula PUBG Lite PUBG Mobile ve diğer oyunlarda dalgalanma oluyor. V-Sync acık olsa da oyunu hiç oynayamıyorum. Her dakika drop yiyorum. Genişletmek için tıkla... Donanımızın nedir? Hangi bileşenlere sahip bir sisteminiz var ve ekran kartı sürücü versiyonunuz ?