tura Decapat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 355 6 Aralık 2019 #1 Beyler Discord üzerinde arkadaşlarımla konuşurken ve onlarla oyun oynarken mikrofondan sesimin oyuna autotune ile çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı?
Beyler Discord üzerinde arkadaşlarımla konuşurken ve onlarla oyun oynarken mikrofondan sesimin oyuna autotune ile çıkmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim detaylı bir şekilde anlatabilecek var mı?
Fenas Decapat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 68 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2019 #2 Belki mikrofona takılan bir aparat ile yapılabilir, ya da bir program ile. Autotune for micrhophone yazarsan bir şeyler çıkabilir.
Belki mikrofona takılan bir aparat ile yapılabilir, ya da bir program ile. Autotune for micrhophone yazarsan bir şeyler çıkabilir.
tura Decapat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 355 29 Ocak 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda anlatılıyor nasıl yapılacağı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda anlatılıyor nasıl yapılacağı.
A Aloe Vera Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 871 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Ağustos 2021 #4 tura dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda anlatılıyor nasıl yapılacağı. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir mi? Müzik ile uğraşan birisi olarak bana pek güvenli gelmedi. The Pain Effect programı paralı olan bir program diye biliyorum.
tura dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu videoda anlatılıyor nasıl yapılacağı. Genişletmek için tıkla... Hocam güvenilir mi? Müzik ile uğraşan birisi olarak bana pek güvenli gelmedi. The Pain Effect programı paralı olan bir program diye biliyorum.