Oyunlarda VRAM kullanımı çok arttı

Macnoddle

Decapat
Daha fazla  
Boşta bakmadım ama oyunlarda mesela RDR2'yı açtığım zaman 20 dk sonra falan 6'dan 11'e cıktı. Eskiden 4 saat sonunda Max 7.5 GB yapmıştım. GTA'da da 2 3 saat sonra 9'a çıkıyor.

Boşta bakmadım ama oyunlarda mesela RDR2'yı açtığım zaman 20 dk sonra falan 6'dan 11'e cıktı. Eskiden 4 saat sonunda Max 7.5 GB yapmıştım. GTA'da da 2 3 saat sonra 9'a çıkıyor.

Sıcaklık değerleriniz ne durumda hocam? Anormal seviyede artış gözlemlediniz mi?

AMD mi kullanıyorsun?

Evet.

GTA da normal 56 55 gibi geziyor ama RDR2 de 62 gördüm sonra 58 falan oldu oda eskiden 55'ten yukarı çıkmıyordu. GTA da VRAM arttığı zaman 2500 devire dayanıyor.
Fan hızı mı 2500 devire dayanıyor hocam? Hangi model kartı kullanıyorsunuz ve ne zamandır kullanıyorsunuz?

Böyle iiiiiuuuuuiiii gibi bir ses mi? İnce fan sesinden daha farklı? Sadece bazı oyunlarda olan?

Hayir sadece ilk başlarda cw vardi onu da softwaredan sessiz yapınca düzeldi şimdi yok sadece kuru gürültü var.

Hayir sadece ilk başlarda cw vardi onu da softwaredan sessiz yapınca düzeldi şimdi yok sadece kuru gürültü var.
Bende xfx rx6700 kullanıyorum, bendede cw var. Bu kuru gürültü hiç geçmiyor mu?

Son düzenleme:
Bende XTX RX6700 kullanıyorum, bende de cw var. Bu kuru gürültü hiç geçmiyor mu?

Geçiyor sıfır desibel teknolojisi var ama kart 55 derecede tutmak için kendini deli gibi dönüyor artık şöyle düşünüyorum bende RDR2 oynatsam bağırırım diye. Ama alıştım artık kasa altta duruyor zaten önceden üstteydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…