dinoL Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 3 4 Temmuz 2018 #1 Linke bakabilme şansınız olursa eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birçok oyunda bu şekilde yazıların ve bazı kaplamaların çok düzgün renderlanamadığını görüyorum. 2 haftadır araştırıyorum bulamadım. Konu ile ilgili fikri olan varsa lütfen yardım edebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden... Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2018
Linke bakabilme şansınız olursa eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birçok oyunda bu şekilde yazıların ve bazı kaplamaların çok düzgün renderlanamadığını görüyorum. 2 haftadır araştırıyorum bulamadım. Konu ile ilgili fikri olan varsa lütfen yardım edebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden...
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 4 Temmuz 2018 #2 Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını yazın. Çözünürlüğü yükseltince düzelecektir diye düşünüyorum. Kaplama detayını da yükseltin.
Çözünürlüğü ve grafik ayarlarını yazın. Çözünürlüğü yükseltince düzelecektir diye düşünüyorum. Kaplama detayını da yükseltin.
dinoL Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 3 4 Temmuz 2018 #3 1920x1080 Ultra, düşürsemde yükseltsemde sonuç değişmiyor. birçok oyunda böyle. CS GO 1024x768 Low ayarlar ondada yapıyor aynı olayı.
1920x1080 Ultra, düşürsemde yükseltsemde sonuç değişmiyor. birçok oyunda böyle. CS GO 1024x768 Low ayarlar ondada yapıyor aynı olayı.
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 4 Temmuz 2018 #4 dinoL dedi: 1920x1080 Ultra, düşürsemde yükseltsemde sonuç değişmiyor. birçok oyunda böyle. CS GO 1024x768 Low ayarlar ondada yapıyor aynı olayı. Genişletmek için tıkla... Peki bu sorun her zaman mı var sadece oyunlarda mı?
dinoL dedi: 1920x1080 Ultra, düşürsemde yükseltsemde sonuç değişmiyor. birçok oyunda böyle. CS GO 1024x768 Low ayarlar ondada yapıyor aynı olayı. Genişletmek için tıkla... Peki bu sorun her zaman mı var sadece oyunlarda mı?
dinoL Decapat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 3 4 Temmuz 2018 #5 Yasir Kahraman dedi: Peki bu sorun her zaman mı var sadece oyunlarda mı? Genişletmek için tıkla... evet sadece oyunlarda. masaüstü uygulamalarında henüz karşılaşmadım.
Yasir Kahraman dedi: Peki bu sorun her zaman mı var sadece oyunlarda mı? Genişletmek için tıkla... evet sadece oyunlarda. masaüstü uygulamalarında henüz karşılaşmadım.
Yasir Kahraman Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 320 Çözümler 1 4 Temmuz 2018 #6 dinoL dedi: evet sadece oyunlarda. masaüstü uygulamalarında henüz karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... İlginç bir sorun çözünürlüğünde yüksek gerisi beni aşıyor üzgünüm umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsın.
dinoL dedi: evet sadece oyunlarda. masaüstü uygulamalarında henüz karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... İlginç bir sorun çözünürlüğünde yüksek gerisi beni aşıyor üzgünüm umarım en kısa zamanda çözüme ulaşırsın.