Oyunlarda Yüksek Ping Sorunu

1080p 2K 4K video izliyorum wifi ile bağlandığım internette ama oyunlarda 60 ile başlayıp 240 350 490 555 600 ms olarak yükseliyor ve arayüz üzerinden resetliyorum modemi düşüyor ama yine yükseliyor internet benim değil komşunun kablo çekilmiyor ve uğraşmıyorlar ne yapabilirim oyunda ping sorunu yaşamamak için yardım ederseniz seviririm TEŞEKKÜRLER

Bizim internet TurkNet ve hız 100 download 10 upload olmasına rağmen (bu arada Türkiye ortalamasının 3 katı bizim int) pingim 400-500

Sorun olduğu için ve çözüm bulmak için gelmiştim fakat bulamadım ama dün 100 ping alıyordum bugün bi anda 800 oldu ve ben de arkada çalışan steam ile ilgili her şeyi görev yöneticisinden kapatım ve pingim 60'a düştü hem de anında bir dene bence

Çözüm aramak için geldim bulamadım ama aklıma arkada çalışan Steam ile ilgili her şeyi kapatmak geldi ve 800 pingden bir anda 60'a düştü bunu üyeliği yapmadan önce detaylı yazdım ama unuttum şimdi görev yöneticisinden Steam ile ilgili her şeyi kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…