Oyunlarda yüksek Ping sorunu

Rononcy

Hectopat
Makaleler
1
Selamlar. Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test linkinde gördüğünüz internet hızına sahibim. Oyunlarda pingim 110'dan aşağı inmiyor. TR sunucusunda(LoL) 80'den aşağı inmeyen pingdeyim. Ethernet kablosunu tak çıkar değiştir her şeyi yaptım. Modemi kapatıp açtım. Ne yapabilirim bu soruna ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İnternet servis sağlayıcınızla görüşmeniz en faydalısı olur. Ping belirli zamanlarda değilde sürekli aynı ise altyapınız ile alakalıdır. Modem ve bina içi kablolarınızda problem olmadığından eminseniz sağlayıcınızla görüşüp yüksek ping sorununuzu belirtin.
İnternet servis sağlayıcınızla görüşmeniz en faydalısı olur. Ping belirli zamanlarda değilde sürekli aynı ise altyapınız ile alakalıdır. Modem ve bina içi kablolarınızda problem olmadığından eminseniz sağlayıcınızla görüşüp yüksek ping sorununuzu belirtin.

Çözüm
Son 2 aydır bir sorun var, ping 80-90-100 aralıklarındayken birisi wi-fi'ye bağlandığında telefonun ekranı kapalı olup hiçbirşey indirmese bile 800-900 pingde oynamak zorunda kalıyorum. Bu aralar düzeldi gibi fakat bu başladı. Fiber altyapımız da bulunmakta. Galiba son çare sorunumun çözülmeyeceğini bildiğim halde arayacağım :'). Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…