Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 4 Eylül 2017 #2 Hepsi insanı bezdirir. Şu oyunun Tutorial'ları güzeldi ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslan'a ayıp etmişsiniz. Yeşillendireyim dedim burayı.
Hepsi insanı bezdirir. Şu oyunun Tutorial'ları güzeldi ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aslan'a ayıp etmişsiniz. Yeşillendireyim dedim burayı.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.436 Makaleler 6 Çözümler 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2017 #3 Bazı oyunların eğitimi çok garip. İleri geri gitmeyi falan öğretyor ve sıkıcı geliyor. Hepsi öyle değil ama genelde geçiyorum.
Bazı oyunların eğitimi çok garip. İleri geri gitmeyi falan öğretyor ve sıkıcı geliyor. Hepsi öyle değil ama genelde geçiyorum.