BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 19 Haziran 2021 #31 Vileblood dedi: Çok boş uzatmışsınız siz konuyu hocam. Genişletmek için tıkla... "Birşey bilmiyorsunuz, kitap okuyun" minvali çıkışı yapanaydı sözlerim ama mesajlarını editlediği için artık önemi yok. Uzatmanın da alemi yok.
Vileblood dedi: Çok boş uzatmışsınız siz konuyu hocam. Genişletmek için tıkla... "Birşey bilmiyorsunuz, kitap okuyun" minvali çıkışı yapanaydı sözlerim ama mesajlarını editlediği için artık önemi yok. Uzatmanın da alemi yok.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #32 BlackShadow dedi: "Bir şey bilmiyorsunuz, kitap okuyun" minvali çıkışı yapanaydı sözlerim ama mesajlarını editlediği için artık önemi yok. Uzatmanın da alemi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim haklı gördüğüm kişi sizsiniz bazi insanlara bir şeyi anlatmak cidden zor oluyor.
BlackShadow dedi: "Bir şey bilmiyorsunuz, kitap okuyun" minvali çıkışı yapanaydı sözlerim ama mesajlarını editlediği için artık önemi yok. Uzatmanın da alemi yok. Genişletmek için tıkla... Hocam benim haklı gördüğüm kişi sizsiniz bazi insanlara bir şeyi anlatmak cidden zor oluyor.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 19 Haziran 2021 #33 Benim açımdan tartışma bitmiştir konunun bildirimlerini kapatıyorum.
M Magamelaa Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.038 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #34 Konu kilit
K KillerSympton Femtopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 69 19 Haziran 2021 #35 Dostum ben de senin gibi aynı sıkıntıları yaşıyorum önceki açtığın konulara baktım aynılarını yaşadım keşke bu hastalığın bir çözümü olsa
Dostum ben de senin gibi aynı sıkıntıları yaşıyorum önceki açtığın konulara baktım aynılarını yaşadım keşke bu hastalığın bir çözümü olsa
O otuj biy Femtopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2022 #36 İndirme esnasında atabilir yapmamanızı tavsiye ederim multiplayerse. indiriceksenizde güvenilir bir yerden indirin.
İndirme esnasında atabilir yapmamanızı tavsiye ederim multiplayerse. indiriceksenizde güvenilir bir yerden indirin.