Blazing Sails, The Forest, CS: Source ve Serious Sam 2 oyunlarını boyutu düşük diye yükledim. Onlarda bir sıkıntı yok sorunsuz bir şekilde açılıyor. Fakat Dead by Daylight ve Dying Light'a girince sinematik bitince oyun hiçbir hata vermeden ana menüye girmeden kapanıyor. Sorunun oyunda değil PC'de olduğuna eminim ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Sizlerden fikir almaya geldim ne yaparsam sorunu düzeltebilirim? Yeni bir Game Ready Driver gelmiş GeForce Experiance'den şu an güncelliyorum bu sorunu çözer mi? Çözmezse başka ne yapabilirim?
Hayır kullanmıyorum daha önceden oynuyordum oyunu sorun yoktu. Bu arada belki çözüm için birşeylere katkı yapabilir. Formattan önce söylediğim oyunlar sorunsuz açılıyordu bende yedekleyip USB'ye attım yedekleri. Formatı C: Diskine attım daha sonra bu oyunları yedekten geri yükle yapıp geri yükledim. Söylediğim oyunlarda sorun yoktu D: Diskinde Dying Light duruyordu 900 MB güncelleme gelmişti akşam güncellemeyi yapıp oyuna girdim fakat sinematikden sonra oyundan attı. Bende dosyalarını doğruladım ve 1GB'lik eksik dosya çıktı sorunun bu dosyadan kaynaklandığını düşündüm. Bende daha sonra indiririm diye bıraktım bu sırada Dead by Daylight adlı oyuna girdim fakat aynı sorun bunda da oldu sinematiği geçince ana menü gelmeden oyundan atıyor. Bununda dosyalarını doğruladım fakat eksik dosya çıkmadı.
Yardım edicek biri yok mu ? Sistemi sorup konuyu bırakmazsanız sevinirim.
Yardım edicek var mı ? Sistemi sorup konuyu bırakmazsanız sevinirim.