WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.588 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mayıs 2023 #1 Steam'den Mafia Definitive Edition aldım 30FPS'ye sabitlemek istiyorum nasıl yapabilirim?
orem.d Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 632 Çözümler 8 29 Mayıs 2023 #2 WosTidReis dedi: Steam'den Mafia Definitive Edition aldım 30FPS'ye sabitlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüz içerisinden ayarlayabilirsiniz.
WosTidReis dedi: Steam'den Mafia Definitive Edition aldım 30FPS'ye sabitlemek istiyorum nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sürücünüz içerisinden ayarlayabilirsiniz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.588 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mayıs 2023 #3 orem.d dedi: Ekran kartı sürücünüz içerisinden ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum.
orem.d dedi: Ekran kartı sürücünüz içerisinden ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Mayıs 2023 #4 Nvidia kullaniyorsan, Nvidia control panel den 3d ayarlara git, maksimum fps secenegini bul ve 30 a ayarla.
Nvidia kullaniyorsan, Nvidia control panel den 3d ayarlara git, maksimum fps secenegini bul ve 30 a ayarla.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.588 Makaleler 1 Çözümler 7 29 Mayıs 2023 #5 Frstghost dedi: Nvidia kullaniyorsan, Nvidia control panel den 3d ayarlara git, maksimum fps i 30 a ayarla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu?
Frstghost dedi: Nvidia kullaniyorsan, Nvidia control panel den 3d ayarlara git, maksimum fps i 30 a ayarla. Genişletmek için tıkla... Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 29 Mayıs 2023 #6 Eğer NVIDIA GPU kullanıyorsanız NVIDIA Control Panel'den 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesindeki Program Ayarları bölümünden Mafia'nın çalıştığı .exe dosyasını ekleyip 30 FPS'e kilitleyebilirsiniz. WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
Eğer NVIDIA GPU kullanıyorsanız NVIDIA Control Panel'den 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesindeki Program Ayarları bölümünden Mafia'nın çalıştığı .exe dosyasını ekleyip 30 FPS'e kilitleyebilirsiniz. WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Mayıs 2023 #7 WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz.
WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... olmaz.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.075 Çözümler 23 29 Mayıs 2023 #8 WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten siz exe'yi sınırlayacaksınız. Uyguladıktan sonra çıkın bir şey olmaz.
WosTidReis dedi: Oyuna girerken o ayarı yapıp sonradan kapatsam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten siz exe'yi sınırlayacaksınız. Uyguladıktan sonra çıkın bir şey olmaz.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 31 Mayıs 2023 #9 Sorunun çözüldü mü? @WosTidReis