Oyunları Aktarmak

Burkay

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Müşteri Temsilcisi
Arkadaşlar bir sorum var şöyle ki;

Steam'den aldığım bir oyunu hem Steam hemde Origin üzerinden aktif edebiliyorum. "Örneğin NFS-Hot Pursuit"
Peki bunu ters şekilde yapabilmenin çözümü var mı ?
Örneğin "The Crew" benim UPlay hesabımda aktif ama Steamdende aktif etmek istiyorum !

Eğer Steam üzerinden almış olsaydınız hem Steam hesabınızda hemde Uplay hesabınızda gözükebilirdi The Crew oyunu ancak siz Ubisoft şirketinin kendi sağlayıcı programı olan Uplay üzerinden oyunu etkinleştirdiğiniz için böyle bir şey mümkün değil ancak sadece Steam üzerinde oyuna giriş yaptığınızı gösteren başka bir metod uygulayabilirsiniz. Onun detayını verecek kadar vaktim olmadığı için şuan veremiyeceğim ancak diğer arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bir şey olmaz, kodu tek sefer tek bir programda kullanabilirsin. Ek olarak aldığın oyuna bağlı, bazı oyunlar direk Steam kodu veriyor ama eğer firmanın kendi sağlayıcı programı varsa ilk olarak veya sonradan o programa kodu girmen yeterli olmaz. Yani Ubisoft oyunları alırsan içinden Uplay için kod çıkacaktır, ilk önce Steam'e girersen Steam geçersiz kod hatası verir etkinleştiremezsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı