Steam Oyunları alıp kütüphaneye atmak mantıklı mı?

micheal owen

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı sitelerde Steam key olarak çok ucuza oyunlar satılıyor (Örnek) Gotham Knights Steam'de 9 dolarken 3.parti sitelerde 77TL, oynamasam bile değeri için alınır mı? Bu soruyu her oyun için soruyorum.

Arkadaşlar bazı sitelerde Steam key olarak çok ucuza oyunlar satılıyor (örnek) Gotham knights Steam'de 9 dolarken 3.parti sitelerde 77TL, oynamasam bile değeri için alınır mı? Bu soruyu her oyun için soruyorum.

Hangi siteymiş güvenilirse bizde alalım.

Hocam hiç oynamayacağınız şeyleri almayın. Sırf kütüphanede 1 sayı olacak diye paranıza yazık.

Steam hesaplarının da pek değeri olmuyor. Yani kolaylıkla geri alınıyorlar, bu yüzden satarken de sorun yaşayacaksınız büyük ihtimalle.

O yüzden en azından oynama ihtimaliniz olan şeyleri alın.

Sayıyı şişirmek için ben de bundle vesaire alıyordum önceden de hesabım çerçöp oyun doldu, pişmanım açıkçası. 100 oyun olsun, kaliteli oyunlar olsun.

Oynamayacağınız oyunları satın almayın steam hesabınızın değeri cs 2 deki envanter değeriyle ölçülür oyunlarla değil. Hesap satsanız bile geri alması gerçek sahibi için çok kolaydır. Yakın derece tanıdıktan bile steam hesabı alınmaz yani herif eski satın aldığı oyun keyini vererek, kart dekontunu steam desteğe atarak hesabı geri çekebilir.

Tabii ki sizde haklısınız. Benim bahsettiğim oyunlar Sifu Horizon Zero Days Gone tarzında oyunlar hocam.

Tabii ki sizde haklısınız. Benim bahsettiğim oyunlar Sifu Horizon Zero Days Gone tarzında oyunlar hocam.
Oynayacaksanız tabii ki alın. Fiyatı da uygunsa almak mantıklı olur.

Ama süs duracak diye almayın önceki yorumda dediğim gibi.

Kabasakalı bende kullanıyorum, çok uygun fiyata denk gelen oyunlar var, eğer daha önceden oynamadıysam veya istek listemde beklettiğim bir oyunsa ucuza denk geldiğinde alıp kütüphaneye ekliyorum ileride oynarım diye. Ama hiç oynamayacağınız oyuna boşuna para vermek anlamsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…