Oyunlar sanırım minimum B1 istiyor. En kısa sürede oyunları İngilizce olarak oynayabilmek adına nasıl bir yol izlenebilir?
Herhangi bir sınava hazırlanmak değil amacım, sadece atıyorum bir hikayeli oyunu yüzde 80 anlayarak oynamak istiyorum. Bunun için en hızlı nasıl ilerleyebilirim?
İngilizce tüketerek. İngilizce forumlarda takılın, İngilizce youtube videoları izleyin, Oyunları İngilizce oynayın. İlk başta iki cümleden birini çeviriden baksanız bile zaman geçtikçe öğreniceksiniz.
English for everyone diye kitap serisi var level 1 course book ve practice book şeklinde başla onları PDF'lerini internet bulup printeldan ya da tablet kalem üzerinden alıştırmalardan ilerlemelisin.
İngilizce tüketerek. İngilizce forumlarda takılın, İngilizce youtube videoları izleyin, Oyunları İngilizce oynayın. İlk başta iki cümleden birini çeviriden baksanız bile zaman geçtikçe öğreniceksiniz.
Bende sizin gibi düşünerek atıyorum ac Odyssey i ingilizce oynamayi denedim ama temelde kelime bilgisi olmayınca elimde surekli telefon 30 dkda 60 tane bilmedigim kelime aratmistim haliyle cok zor olmustu.
Aslinda belli bi kelime haznesine gelsem bu durum çözülür bunun için bir öneriniz var mı?
Bende sizin gibi düşünerek atıyorum AC Odyssey'i İngilizce oynamayi denedim ama temelde kelime bilgisi olmayınca elimde surekli telefon 30 dakikada 60 tane bilmedigim kelime aratmistim haliyle cok zor olmustu.
Aslinda belli bir kelime haznesine gelsem bu durum çözülür bunun için bir öneriniz var mı?
Zaten amacim "ingilizce bilmek" değil ki hocam. Kelime bilsem altyazilarin anlamını anlarım oyunun hikayesini bir yere kadar anlayarak oynarım.
Gidip b2 sertifikasi almayacağım yada amacım ben ingilizce biliyorum demek değil
Yandex de arattır English for everyone PDF level 1 practice, work book şeklinde bulursun, bu dünyanın en iyi İngilizce kitaplarından biri. Öğretici resimli şekilde ilerliyor. YouTube'da biraz araştır içeriğe bak.