PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 13 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. Ocak ayı içerisinde Instagram'da oyun satan bir yerden 20 TL'ye Doom Eternal aldım. Oynadım bitirdim ama içimde bu soru belirdi. Oyunları çalıntı hesap ile oynamak korsan sayılır mı? Eğer sayılıyorsa almaya çalışacağım.
Arkadaşlar merhaba. Ocak ayı içerisinde Instagram'da oyun satan bir yerden 20 TL'ye Doom Eternal aldım. Oynadım bitirdim ama içimde bu soru belirdi. Oyunları çalıntı hesap ile oynamak korsan sayılır mı? Eğer sayılıyorsa almaya çalışacağım.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 13 Kasım 2020 #11 Korsan değil hırsız oluyorsun. Korsan oynasan daha iyi. Oyunu para verip almış insanların hakkını çalıyorsun. Artı 0 Eksi
Korsan değil hırsız oluyorsun. Korsan oynasan daha iyi. Oyunu para verip almış insanların hakkını çalıyorsun.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Kasım 2020 #12 Bence korsandan daha kötü bir yöntem. Korsan olunca kopyalıyorsun en azından birinden eksilmiyor. Bu şekilde çalmış oluyorsun. Artı 0 Eksi
Bence korsandan daha kötü bir yöntem. Korsan olunca kopyalıyorsun en azından birinden eksilmiyor. Bu şekilde çalmış oluyorsun.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #13 reptile dedi: Çalıntı hesap olduktan sonra oyun orijinal olsa kaç yazar? Git direkt korsan indir daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kırılmayan oyunlar için kullanıyorum en mantıklısı bu. Artı 0 Eksi
reptile dedi: Çalıntı hesap olduktan sonra oyun orijinal olsa kaç yazar? Git direkt korsan indir daha iyi. Genişletmek için tıkla... Kırılmayan oyunlar için kullanıyorum en mantıklısı bu.
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.421 Çözümler 8 13 Kasım 2020 #14 Korsanı bilmem ama haram sayılır. Sonuçta tanımadığın birisinin malını alıyorsun. Artı 0 Eksi