Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 24 Nisan 2021 #11 egoistpizza dedi: Eki Görüntüle 990734 Ne ömürler çaldı o görev. Bu yaşıma geldim, hala içimde bir ukde. Genişletmek için tıkla... Ben bu görevi çok kolay yapardım. Arkadaşlarım, kuzenlerim hep bana yaptırırdı. O kadar zor değil aslında.
egoistpizza dedi: Eki Görüntüle 990734 Ne ömürler çaldı o görev. Bu yaşıma geldim, hala içimde bir ukde. Genişletmek için tıkla... Ben bu görevi çok kolay yapardım. Arkadaşlarım, kuzenlerim hep bana yaptırırdı. O kadar zor değil aslında.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #12 Birisi42 dedi: Hangi ölümde olduğunu tahmin ediyor gibiyim. Yanılıyor muyum? Hangi bölüm olduğunu anladın sen. Genişletmek için tıkla... Hocam inanılması zor ama geçtim o bölümü. İnternet kafeden eve adam getirip bölümü geçmişliğim bile var user7456 dedi: Ben Outlast'ı 51 dakikada bitiririm hayırdır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, en Speedrun'cı sizsiniz
Birisi42 dedi: Hangi ölümde olduğunu tahmin ediyor gibiyim. Yanılıyor muyum? Hangi bölüm olduğunu anladın sen. Genişletmek için tıkla... Hocam inanılması zor ama geçtim o bölümü. İnternet kafeden eve adam getirip bölümü geçmişliğim bile var user7456 dedi: Ben Outlast'ı 51 dakikada bitiririm hayırdır. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, en Speedrun'cı sizsiniz
Krmassil24 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 213 Çözümler 6 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Nisan 2021 #13 Bir Matmazel dedi: Ara sahneleri atlıyor olabilirsiniz, yan hikâyelere girmiyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahne atlamıyorum ancak pek yan görev yapmıyorum ama oyunun ana hikaye sürelerinden kısa bitiriyorum.
Bir Matmazel dedi: Ara sahneleri atlıyor olabilirsiniz, yan hikâyelere girmiyor olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sahne atlamıyorum ancak pek yan görev yapmıyorum ama oyunun ana hikaye sürelerinden kısa bitiriyorum.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #14 RD2'yi 11 günde bitirince bende öyle olmuştum. İçimde aşırı bir boşluk olmuştu.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #15 Ömrümde daha hiç hikayeli oyun bitiremedim.