Oyunları daha ucuz nasıl temin edebilirim?

Berkay İçöz

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Evet arkadaşlar uğraştık, didindik sistemi topladık derken para sıfırı çekince kaldık ortada. Facebook veya türevi platformlarda gruplar var ama güvenemiyorum. Bizim kendi içimizde parça alım-satımı olduğu gibi oyun alım-satımı da var mı acaba?

Red Dead Redemption 2, COD: MW, Detroit Become Human gibi oyunları çok istiyorum lakin okula git-gelidir finalidir bütüdür harcıdır derken bu oyunlara verecek 300'er lirayı gözden çıkaramıyor insan. Yarı fiyatına vesaire getirebilme şansımız var mıdır?

Plati.ru sitesinde fazlaca steam kodu veya orijinal oyun satılıyor. Hiç denemedim deneyenlerin bazıları iyi bazıları kötü diyor. RDR 2 oyununu 2.5$ gibi bir fiyata buldum istiyorsanız alıp deneyin 12.5 tl ye belkide oyunu temin edebilirsiniz ve bu çok fazla bir para değil 300tl ye göre. Linki buraya bırakıyorum. Buy Red Dead Redemption 2 Special +PATCH [AutoActivation] and download

oyunfor.com'dan temin edebilirsiniz.

Şimdi baktım hocam, lakin orijinal fiyatlarıyla satılıyor. RDR 2 300 TL, ki Steam'de de aynı fiyat.

Cazip geldi lakin, dolandırılmayız inşallah.

XBOX Game Pass'e bakmanı öneririm. Oldukça güzel ve fazla oyun var kütüphanesinde. Hatta geçen günlerde GTA 5 de eklendi. Aylık para veriyorsun, istediğin oyunu istediğin kadar oynuyorsun. Parayı verdiğin sürece bir sıkıntı yaşamıyorsun, istediğin zaman da iptal edebiliyorsun. Bir de kampanya var sanırım şu an. Birkaç ay 5 küsür lira sonra 45 liraya çıkıyor ama Ultimate versiyonu o, normali 15 lira falan aylık.

Bazı oyunlar dışında genellikle orijinal ya da orijinale yakın fiyatlarıyla satılıyorlar, pek bir farkı olmuyor yani. En iyisi indirim kovalamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…