Evet arkadaşlar uğraştık, didindik sistemi topladık derken para sıfırı çekince kaldık ortada. Facebook veya türevi platformlarda gruplar var ama güvenemiyorum. Bizim kendi içimizde parça alım-satımı olduğu gibi oyun alım-satımı da var mı acaba?
Red Dead Redemption 2, COD: MW, Detroit Become Human gibi oyunları çok istiyorum lakin okula git-gelidir finalidir bütüdür harcıdır derken bu oyunlara verecek 300'er lirayı gözden çıkaramıyor insan. Yarı fiyatına vesaire getirebilme şansımız var mıdır?
Plati.ru sitesinde fazlaca steam kodu veya orijinal oyun satılıyor. Hiç denemedim deneyenlerin bazıları iyi bazıları kötü diyor. RDR 2 oyununu 2.5$ gibi bir fiyata buldum istiyorsanız alıp deneyin 12.5 tl ye belkide oyunu temin edebilirsiniz ve bu çok fazla bir para değil 300tl ye göre. Linki buraya bırakıyorum. Buy Red Dead Redemption 2 Special +PATCH [AutoActivation] and download
plati ru hesap alımı 100% sorun çıkartacaktır alınacaksa key alınmalıdır o siteden de kredi kartıyla bir şey almayın sonuçta satılan hesaplar calıntı oluyor kredi kartı bilgisinin güvende olduğunu nasıl anlayabilirsin ki hesabın sahibi er yada geç şifresini sıfırlayacaktır
Nasıl oluyor acaba? Aldıktan sonra artık hesap ile oyun bizim mi oluyor? Satıcının bir müdahalesi söz konusu olabilir mi satıştan sonra ya da hesabın patlaması gibi?
Nasıl oluyor acaba? Aldıktan sonra artık hesap ile oyun bizim mi oluyor? Satıcının bir müdahalesi söz konusu olabilir mi satıştan sonra ya da hesabın patlaması gibi?
Hesap almaktan kesinlikle uzak durun. Key alırsanız %0 dolandırılma ihtimaline sahip olursunuz. Hesap alırsanız %80 dolandırılırsınız çünkü hesapların hemen hemen hepsi çalıntı. Gerçek sahipleri e-postadan şifre değiştirebilir veya hesabı kapattırabilir. Yani paranız boşa gitmesin istiyorsanız, elinizden geldiğince hesap almayın key alın.