Oyunları HD Graphics ile çalıştırma

GeForce NOW niye kullanmak istiyorsun ki? GeForce bir kart kullanmıyorsun.

GeForce NOW ekran kartı fark etmeden çalışan bir bulut oyun servisi. Ayrıca GeForce Experience ile karıştırdığınızı belirttiniz, size tavsiyem mesajlarını atmadan önce tekrar okuyun.

GeForce NOW ekran kartı fark etmeden çalışan bir bulut oyun servisi. Ayrıca GeForce Experience ile karıştırdığınızı belirttiniz, size tavsiyem mesajlarını atmadan önce tekrar okuyun.

Az önce 2 GB RAM ile 1080p ve Epic ayarlarda Fortnite oynadım işte böyle bir şey GFN.

Arkadaşlar merhaba, konuyu hortlatıyorum ama artık çıldırmak üzereyim lütfen bilen biri yardım etsin Lenovo marka laptopum var laptopta hem tümleşik grafik kartı olan intel hd grafik kartı var hem de nvidia geforce 840m grafik kartı var. ben bu geforce now'daki oyunları nvidia grafik kartı ile oynamak istiyorum intel hd tümleşik kart ile değil. ne zaman ki intel hd grafik ayarlarına girip geforce now programını yüksek performanslı nvidia işlemcisi (geforce 840m) ile çalıştırı seçtiğimde oyunlara girmiyor bağlantı kuruluyor... deyip duruyor. Ne yaptıysam olmadı ben bu programı ve oyunları intel hd grafik kartıyla oynamak zorunda mıyım pcde ekran kartı varken? Aygıt yöneticisinden intel hd grafik kartını devre dışı bıraktım gene olmadı. Bunu sırf laptopa tv bağlayıp tvden oynamak için yapıyorum ama hd grafik kartı ile çok kasıyor oynanmıyor. laptop ekranından oynuyorum hiç problem olmuyor ama laptoptan tv'ye görüntüyü intel hd ile değil geforce grafik kartı ile aktarsın en azından ama olmuyor olmuyor olmuyor oyunları açmıyor bu ekran kartına geçince. ne yapmalıyım?

LoL'den mi bahsediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…