S SerdarAydın Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 40 15 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar kardeşimin tüm oyunları kasmadan oynayabilecegi PC toplamak istiyorum ama PC toplama işinden anlamıyorum. Yardim edebilecek var mi?
Arkadaşlar kardeşimin tüm oyunları kasmadan oynayabilecegi PC toplamak istiyorum ama PC toplama işinden anlamıyorum. Yardim edebilecek var mi?
DeliDivane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.422 Çözümler 7 15 Mayıs 2020 #2 SerdarAydın dedi: Arkadaşlar kardeşimin tüm oyunları kasmadan oynayabilecegi PC toplamak istiyorum ama PC toplama işinden anlamıyorum. Yardim edebilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Bütçenizi ve özellikle oynamak istedigi oyunları söyler misiniz?
SerdarAydın dedi: Arkadaşlar kardeşimin tüm oyunları kasmadan oynayabilecegi PC toplamak istiyorum ama PC toplama işinden anlamıyorum. Yardim edebilecek var mi? Genişletmek için tıkla... Bütçenizi ve özellikle oynamak istedigi oyunları söyler misiniz?
Ermiş4243 Centipat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 110 15 Mayıs 2020 #3 Evet her şeyi bütçe belirliyor artık girş seviye bir sistem 3000₺ oldu [monitör dahil değil]
F F1F2F3 Ziyaretçi 15 Mayıs 2020 #4 Size insanların yardım edebilmesi için bilgi vermelisiniz. Yani tüm oyunları kasamadan oynatan sistem durumunun ucu bucağı yok. Size sistem toplarım 50.000 TL'lik, pahalı dersiniz. 15.000 TL'lik toplarım daha güçlü istiyorum dersiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2020
Size insanların yardım edebilmesi için bilgi vermelisiniz. Yani tüm oyunları kasamadan oynatan sistem durumunun ucu bucağı yok. Size sistem toplarım 50.000 TL'lik, pahalı dersiniz. 15.000 TL'lik toplarım daha güçlü istiyorum dersiniz.
S SerdarAydın Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 40 15 Mayıs 2020 #5 DeliDivane dedi: Bütçenizi ve özellikle oynamak istedigi oyunları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe 4-5 bin civarı oynamak istediğim oyunlar ise pubg GTA v ve neredeyse tüm oyunlar Silinen üye dedi: Size insanların yardım edebilmesi için bilgi vermelisiniz. Yani tüm oyunları kasamadan oynatan sistem durumunun ucu bucağı yok. Size sistem toplarım 50.000 TL'lik, pahalı dersiniz. 15.000 TL'lik toplarım daha güçlü istiyorum dersiniz. Genişletmek için tıkla... Max 5 bin ama 4 civarı olsa daha iyi PUBG ve Online oyunları oynatacak bir sistem.
DeliDivane dedi: Bütçenizi ve özellikle oynamak istedigi oyunları söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bütçe 4-5 bin civarı oynamak istediğim oyunlar ise pubg GTA v ve neredeyse tüm oyunlar Silinen üye dedi: Size insanların yardım edebilmesi için bilgi vermelisiniz. Yani tüm oyunları kasamadan oynatan sistem durumunun ucu bucağı yok. Size sistem toplarım 50.000 TL'lik, pahalı dersiniz. 15.000 TL'lik toplarım daha güçlü istiyorum dersiniz. Genişletmek için tıkla... Max 5 bin ama 4 civarı olsa daha iyi PUBG ve Online oyunları oynatacak bir sistem.