Oyunları klasörde depolamak için kopya oluşturmak gerekli mi?

• Konuyu başlatan Hxrea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 134

Hxrea

Centipat
Daha fazla  
Benim bildiğim oyunları klasöre atınca açılmıyor. Ancak iki oyunumu klasöre atıp oradan çalıştırdım ve açıldı ikisi de.

Benim bildiğim oyunları klasöre atınca açılmıyor. Ancak iki oyunumu klasöre atıp oradan çalıştırdım ve açıldı ikisi de.

Kopyasını oluşturup klasöre atabilirsiniz açılır.
Dilerseniz kopyasını oluşturmak yerine uygulamaya sag tıklayıp dosya konumuna gidip oradan da uygulamayı alabilirsiniz.

Çalışır yani.

Kopyasını oluşturup klasöre atabilirsiniz açılır.
Dilerseniz kopyasını oluşturmak yerine uygulamaya sag tıklayıp dosya konumuna gidip oradan da uygulamayı alabilirsiniz.

Çalışır yani.
Kopyasını oluşturmadan attım ve çalıştı. Kopyası niçin gerekli peki?

Kopyasını oluşturmadan attım ve çalıştı. Kopyası niçin gerekli peki?

Arama butonuna uygulamayı yazdıgın zaman uygulama cıkmaz cunku onu yerinden almıs alıyorsun kopyasını alıp koysan arama butonunda falan gozukur uygulamanın ismi.

Arama butonuna uygulamayı yazdıgın zaman uygulama cıkmaz cunku onu yerinden almıs alıyorsun kopyasını alıp koysan arama butonunda falan gozukur uygulamanın ismi.
Anladım. Peki kopyasız klasöre atmam bir sorun oluşturur mu oyun ve uygulamalarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…