Çözüldü Oyunları NVIDIA grafik kartı ile çalıştıramıyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nix1881

Decapat
Arkadaşlar selamlar son zamanlarda Windows arkadaşımız ekran kartını kendisi seçmeye başlamış. Bende laptop var (Monster) ve oyunları eskiden NVIDIA ile açabiliyordum fakat artık bu seçenek kalkmış ve Windows kendisi sadece Intel'i seçiyor nasıl düzelteceğim?(Oyuna sağ tık yapınca orada seçenek oluyordu NVIDIA ile aç veya Intel'le diye ama artık çıkmıyor?)

Çözüm
Oyunların başlatıcılarına sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştırma yeterli değil. Nvidia denetim masası ya da Windows 10 sunduğu arayüzden ekleyip, yüksek performansa çekmeniz gerekiyor.
Atıyorum A adlı oyunun başlatıcısına sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştır dedim. Oyun A adlı başlatıcı yerine, AB adlı dosya ile çalışıyor. Yani biz başlatıcıyı Nvidia ile çalıştırmış olduk. Oyun halen Intel ile çalışmaya devam ediyor.
Ve lütfen Driver günellemelerinizi elle yapın Driver Booster tarzı uygulamalar kullanmayın ve kullandırtmayın. Sırf bugün 3 tane Driver Booster sorunu çözdüm😂.

Ve lütfen Driver günellemelerinizi elle yapın Driver Booster tarzı uygulamalar kullanmayın ve kullandırtmayın. Sırf bugün 3 tane Driver Booster sorunu çözdüm😂.

Çok uzun zaman önce Driver Booster bokuna bulaşmıştım berbat bir şey biliyorum ne olduğunu. Driver'larım güncel her gün güncelleme var mı diye bakıyorum.
NVIDIA denetim masasından Intel HD yerine ana ekran kartınızı seçin. Bu seçenek çıkmıyorsa Driver güncellemenizi yapın.

Seçiyorum olmuyor. Hala Intel'le açıyor.

Intel HD ve Nvidia ayarlarından seçtiğinizden emin olun.
Nvidia 3D ayarlarına girip genel kısmının yanindaki uygulama ayarlarına tıklayıp oyunu ekleyin ve oradan da ayarları tekrarlayın.

Oyunların başlatıcılarına sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştırma yeterli değil. Nvidia denetim masası ya da Windows 10 sunduğu arayüzden ekleyip, yüksek performansa çekmeniz gerekiyor.
Atıyorum A adlı oyunun başlatıcısına sağ tıklayıp Nvidia ile çalıştır dedim. Oyun A adlı başlatıcı yerine, AB adlı dosya ile çalışıyor. Yani biz başlatıcıyı Nvidia ile çalıştırmış olduk. Oyun halen Intel ile çalışmaya devam ediyor.

Çözüm
Oyunların başlatıcılarına sağ tıklayıp NVIDIA ile çalıştırma yeterli değil. NVIDIA denetim masası ya da Windows 10 sunduğu arayüzden ekleyip, yüksek performansa çekmeniz gerekiyor.
Atıyorum a adlı oyunun başlatıcısına sağ tıklayıp NVIDIA ile çalıştır dedim. Oyun a adlı başlatıcı yerine, ab adlı dosya ile çalışıyor. Yani biz başlatıcıyı NVIDIA ile çalıştırmış olduk. Oyun halen Intel ile çalışmaya devam ediyor.

Sorunum düzeldi çözümünü üste yazdım ama genede yardımlarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı