er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü?
Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü?
Çözüm gen2 17 Haziran 2022 er4n dedi: Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... DXVK yuklu degilse zaten direkt DX/OGL cevirisi yapacaktir.
er4n dedi: Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... DXVK yuklu degilse zaten direkt DX/OGL cevirisi yapacaktir.
Egemen_28 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 316 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Windows da mümkün ama linux için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 Wine Developer's Guide/Wine and OpenGL - WineHQ Wiki wiki.winehq.org Bu belki yarım edebilir. Artı 0 Eksi
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 17 Haziran 2022 #4 er4n dedi: Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... DXVK yuklu degilse zaten direkt DX/OGL cevirisi yapacaktir. Artı 0 Eksi Çözüm
er4n dedi: Manjaro Xfce kullanıyorum. Dxvk ile oyunları açamıyorum çünkü ekran kartım Vulkan desteklemiyor. Bende DirectX oyunlarını OpenGL ile açmak istiyorum. Sizce böyle bir şey mümkün mü? Genişletmek için tıkla... DXVK yuklu degilse zaten direkt DX/OGL cevirisi yapacaktir.