Steam Oyunları SSD ile D bölümüne kurulabilir mi?

Tyuohk

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni 500 GB'lik bir SSD aldım ve D bölümü açtım. Steam oyunlarını oraya kursam formatlasam PC'ye oyunu indirmeden direk girebilme şansı var mıdır olmuyorsa da bir taktiği var mıdır?

Oluyor fakat ilk Steam'i kurduğunuzda oyunlar var olarak gözükmüyor diye biliyorum. Çözümü ise oynamak istediğiniz oyunu C diske atın. Oynamak istediğiniz oyuna indir tuşuna basın. Biraz bekledikten sonra durdurun. Aynı konuma oyunun dosyasını atın. Ardından dosyaları doğrula yapın.

Steam kütüphanesi oluşturun D'ye, oyunları da oraya indirirseniz diski biçimlendirmediginiz sürece her zaman oyunlara ulaşabilirsiniz.

YouTube'da bir videosu varsa atabilir misin anlamadım.

Kütüphane oluşturunca oyun taşıma özelliği oluyor diye biliyorum.

YouTube'da bir videosu varsa atabilir misin anlamadım.

D diskine "SteamLibrary" adında klasör oluştur. Steam > Ayarlar > Depolama kısmına gel ve + kısmına bas, açılan pencerede "Başka bir konum eklemek istiyorum" a tıklayıp D diskinde oluşturduğun SteamLibrary klasörünü seç ve oyunları bundan sonra da oraya indir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…