Oyunları SSD'ye kursak FPS düşmesi düzelir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

erenerdugan

Hectopat
Burda bir forumda arkadaş öyle bir şey yazmış benim de kafama esmedi değil. GTA V'yi SSD'ye kursam oyunda biraz droplanmalar oluyor 90 FPS'de oynuyorum ama drop yiyorum oyunu SSD üzerine kursam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Drop sorunu RAM yetersizliğinden olabilir RAM kaç GB acaba SSD kurarsanız ağaçlar dokular daha hızlı yüklenir giriş ekranında kısa sürede girersiniz.

Sorunun HDD kaynaklı olduğundan eminsen drop olayını SSD ile giderebilirsin. Ekran kartından veya işlemciden kaynaklanmadığından emin ol.

Bende şöyle bir sorun olmuştu anlık olarak FPS çok düşüyordu ve sorun hard diskten kaynaklanıyordu. Bu gibi bir durum varsa işe yarayabilir. Bazı oyunlar SSD'ye ihtiyaç duyuyor.

Ssd’nin gayet fps droplarla alakası olabiliyor. Sorunu bizzat yaşadım. Uplay ve farcry5’i hdd kurmuştum inanılmaz çok fps drop yaşıyordum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşların tavsiyesiyle ssd’ye aldım ve sorunum tamamen çözüldü.
Tabi sorun HDD’de demek için öncelikle ram, işlemci, ekran kartı gereksinimleri ve sıcaklıklarının normal olduğundan emin olmalısın. Depolamadaki sıkıntı son şüpheleneceğin şeylerdendir

hayır düzeliceğeni sanmıyorum çünkü ssd harddisk windowsun hızını etkiler pcnin oyun performansını değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…