Assassin's Creed tarzı oyunlara yama yapılamadığı için hiçbir şey anlamıyorum. Yama kurmanın bir yolu ya da ekrandaki yazıları gerçek zamanlı otomatik şekilde Türkçe'ye çeviren bir program var mıdır? Oyunları tabletten açıyorum bu arada.
Hocam 25kya oled ekranlı tablet (geforce now ile oynayacağım oyunları) ya da 45kya oyuncu laptopu(ips ekran ) alacağım kararsız kaldım
Oled ekran çok iyi görünüyor laptoplar ise lcd olduğu için soluk gibi sanki
Kararsız kaldim
Bilgisayarda dezavantaj ekran
Tablette ise sorun oyunlarda türkçe yama sorunu
Hocam 25kya oled ekranlı tablet (geforce now ile oynayacağım oyunları) ya da 45kya oyuncu laptopu(ips ekran ) alacağım kararsız kaldım
Oled ekran çok iyi görünüyor laptoplar ise lcd olduğu için soluk gibi sanki
Kararsız kaldim
Bilgisayarda dezavantaj ekran
Tablette ise sorun oyunlarda türkçe yama sorunu
Hocam 25kya OLED ekranlı tablet (GeForce NOW ile oynayacağım oyunları) ya da 45kya oyuncu laptopu(IPS ekran ) alacağım kararsız kaldım
OLED ekran çok iyi görünüyor laptoplar ise LCD olduğu için soluk gibi sanki
Maalesef GeForce NOW Türkçe yama desteklenmiyor euro bazında oluyor ancak Shadows PC Cloud Gaming deneyebilirsin 45kya PC almak mı yoksa euro ile masaüstü PC kiralayıp Türkçe yama yaparak o oyunu oynamak mı seçim tamamen sana ait(aylık ödediğin kadar euro veriyorsun.
Maalesef GeForce NOW Türkçe yama desteklenmiyor euro bazında oluyor ancak Shadows PC Cloud Gaming deneyebilirsin 45kya PC almak mı yoksa euro ile masaüstü PC kiralayıp Türkçe yama yaparak o oyunu oynamak mı seçim tamamen sana ait(aylık ödediğin kadar euro veriyorsun.