Steam Oyunları yüklemiyor

AsdAsLAYEr

Hectopat
Yer
Antalya Merkez
Daha fazla  
10 saniye indirip 0 MB'ye düşüyor her oyunda. Sinirden elim kolum titriyor şu anda. Steam'den paramı geri almak için ne yapabilirim?

1752356884654.png

Başka hiçbir platfromda sıkıntı yok ama son 1 haftadır Steam böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 saniye indirip 0 MB'ye düşüyor her oyunda. Sinirden elim kolum titriyor şu anda. Steam'den paramı geri almak için ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 2533560

Ayarlardan indirme önbelleğini sıfırlama yı dener misiniz? Ve indirme sunucusu Türkiye'de değilse Türkiye'ye alın.

Eki Görüntüle 2533560

Hocam bilmiyorum sisteminiz yeni mi eski mi ama bana en son böyle olduğunda HDD bozuk çıkmıştı. Farklı birşeyde olabilir tabi

İndirme bölgenizi değiştirmeyi deneyin. 1 kere yaşadığım bu sorunu indirme bölgesini değiştirerek çözmüştüm. İndirdiğiniz diski değiştirip deneyebilirsiniz.

Oyunu ne zaman satın almıştınız?

Aileden geliyor ben para vermedim ama Steam benim icin tamamen kullanışsız şu anda.

Hocam bilmiyorum sisteminiz yeni mi eski mi ama bana en son böyle olduğunda HDD bozuk çıkmıştı. Farklı bir şeyde olabilir tabii.

Yok hocam ya geri kalan tüm programlarda mükemmel çalışiyor.

İndirme bölgenizi değiştirmeyi deneyin. 1 kere yaşadığım bu sorunu indirme bölgesini değiştirerek çözmüştüm. İndirdiğiniz diski değiştirip deneyebilirsiniz.

İkisinde denedim olmadı ne yazık ki.

Yüklü oyunları yedekleyin, Steam'i silip tekrardan kurmayı deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı